هر سال از اواسط بهار برداشت برگ سبز چای از باغهای گیلان آغاز میشود و پس از فرآوری در کارخانههای چایسازی، به چای خشک تبدیل میشود تا در بازار به معرض فروش گذاشته شود. اگر از نزدیک شاهد مراحل و روند آن نبودهاید، میتوانید گزیدهای از تصاویر مربوط به آن را در ادامه به تماشا بنشینید.
این عكسها با هدف تضعیف چای ایرانی منتشر شده كسانیكه ادعا دارند از تولید چای ایرانی حمایت می كنند اگه جرعت دارند اسامی 5 وارد كننده عمده چای خارجی رو جهت شفاف سازی منتشر كنند كه بعید میدانم !؟
بهتر است بدانید برگ سبز چای پس از مراحل پلاسیدن و مالش زیر دستگاه (در حالیكه مرطوب است)، توسط كارگرهموطن مسلمان به قسمت خشك كن منتقل شده و چای تحت حرارت بالا ضمن خشك شدن عاری از هر گونه آلودگی می شود.بنابر این چای خالص داخلی بر خلاف چای های به اصطلاح خارجی علاوه بر اینكه عاری از رنگ و اسانس و حتی برگ و گل گیاهان رنگ شده دیگر می باشد،از نظر شرعی هم كاملا پاك و غیر نجس است.ولی با توجه به اینكه چایهای تولید شده در كشور های هند ،سریلانكا، بنگلادش و ...توسط كارگران عموما هندو و بودایی كه شرعا نجس اند فرآوری می شود، و با چای مرطوب در تماسند ، مصرف این چایها محل احتیاط است، تازه شرایط بهداشت ظاهری این كشورها كه بماند!!!!
سلام من به غیر از چای ایرانی هیچ چایی دیگه رو نمیتونم بخورم چای خارجی حالم رو به هم میزنه
شما چای خارجی رو كه دم میكنی روش یه لایه می بینی كه فكر كنم به دلیل مواد شیمیایی و سم و...... است در ضمن زود سیاه میشن وطعم تلخی پیدا می كنند
اما چای ایرانی بسیار خوش طعم ،بدون ماد شیمیایی (چون طبیعت شمال طوری كه چای افت نداره بنابراین نیاز به سم نیست)
ماندگاری بالا ، در ضمن بهترین چای دنیا چای ایرانیه كه چای درجه 1 ایرانی رو اروپایی ها می برن برای خودشون وما رنگش رو نمی بینیم البته من به همین ها هم راضی هستم
متاسفانه برای پیدا كردن چای خوب ایرانی باید كلی بازار رو بگردی تا پیدا كنی
هیچ خانومی برای چیدن چای با آن لباس نزینی به باغ چای نمیرود فقط برای تفریح وانداختن عكس یادگاری به باغات میروند .و آنان كسانی هستند كه هرگز در باغ و مزارع كار نكرده اند واز زحمت كار كردن را به خود ندادند. لازم به ذكر است آلان چای را با قیچی مخصوص ویا با موتر برداشت چای می چینند و اگر آن خانوم ها با آن لباس فاخر قاسم آبادی و با آن سرعت كار كنند قیمت چای ایرانی هر كیلو بیش از یك میلیون تومان میشود .
در ضمن تولید چای در تمام دنیا نیاز به مراحل چند گانه چیدن برگ سبز -حمل -خشك كردن -مالش و غیره را دارد
شما چای خارجی رو كه دم میكنی روش یه لایه می بینی كه فكر كنم به دلیل مواد شیمیایی و سم و...... است در ضمن زود سیاه میشن وطعم تلخی پیدا می كنند
اما چای ایرانی بسیار خوش طعم ،بدون ماد شیمیایی (چون طبیعت شمال طوری كه چای افت نداره بنابراین نیاز به سم نیست)
ماندگاری بالا ، در ضمن بهترین چای دنیا چای ایرانیه كه چای درجه 1 ایرانی رو اروپایی ها می برن برای خودشون وما رنگش رو نمی بینیم البته من به همین ها هم راضی هستم
متاسفانه برای پیدا كردن چای خوب ایرانی باید كلی بازار رو بگردی تا پیدا كنی
در ضمن تولید چای در تمام دنیا نیاز به مراحل چند گانه چیدن برگ سبز -حمل -خشك كردن -مالش و غیره را دارد
گیلان