چای، از چیدن تا چشیدن |مجموعه عکس|

هر سال از اواسط بهار برداشت برگ سبز چای از باغ‌های گیلان آغاز می‌شود و پس از فرآوری در کارخانه‌های چای‌سازی، به چای خشک تبدیل می‌شود تا در بازار به معرض فروش گذاشته شود. اگر از نزدیک شاهد مراحل و روند آن نبوده‌اید، می‌توانید گزیده‌ای از تصاویر مربوط به آن را در ادامه به تماشا بنشینید.
کد خبر: ۶۷۵۰۸۸
چای، از چیدن تا چشیدن |مجموعه عکس|

جام جم سرا:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱۴
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
۰
۰
با این شرایط تهیه كه می بینم، موندم تو بهداشتی بودن چایی كه می خوریم.
K.A
Germany
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
۰
۰
خیلی غیره بهداشتی تهیه میشه،من خودم یكی از حامیان ومصرف كننده های چای ایرانی هستم.ولی بادیدن این تصاویرحالم به هم خورد. اَه اَه اَه ..........
شیدا
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
۰
۰
وای این غیر بهداشتی بیماری چای چای میاره
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
۰
۰
خدا رحم كنه !
ناشناس- لاهیجان
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
این عكسها با هدف تضعیف چای ایرانی منتشر شده كسانیكه ادعا دارند از تولید چای ایرانی حمایت می كنند اگه جرعت دارند اسامی 5 وارد كننده عمده چای خارجی رو جهت شفاف سازی منتشر كنند كه بعید میدانم !؟
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
اه اه اه اه حالم بهم خورد.یكم از این خارجی ها یاد بگیرین چه جور به فكر سلامت مردمن.
محمد مهدی صادق حسنی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
من محقق چای در مركز تحقیقات چای هستم عكس های جالبی گرفته شده دست شما درد نكند مورد استفاده در تحقیقات و نیز مقاله ام خواهد شد
جواد
France
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
تا اونجایی كه خانمها مشغول چیدن و حمل برگهای چای بودند خیلی زیبا بود ولی از این مرحله به بعد یكدفعه همه چیز تغییر كرد!
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
بهتر است بدانید برگ سبز چای پس از مراحل پلاسیدن و مالش زیر دستگاه (در حالیكه مرطوب است)، توسط كارگرهموطن مسلمان به قسمت خشك كن منتقل شده و چای تحت حرارت بالا ضمن خشك شدن عاری از هر گونه آلودگی می شود.بنابر این چای خالص داخلی بر خلاف چای های به اصطلاح خارجی علاوه بر اینكه عاری از رنگ و اسانس و حتی برگ و گل گیاهان رنگ شده دیگر می باشد،از نظر شرعی هم كاملا پاك و غیر نجس است.ولی با توجه به اینكه چایهای تولید شده در كشور های هند ،سریلانكا، بنگلادش و ...توسط كارگران عموما هندو و بودایی كه شرعا نجس اند فرآوری می شود، و با چای مرطوب در تماسند ، مصرف این چایها محل احتیاط است، تازه شرایط بهداشت ظاهری این كشورها كه بماند!!!!
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
سلام من به غیر از چای ایرانی هیچ چایی دیگه رو نمیتونم بخورم چای خارجی حالم رو به هم میزنه
شما چای خارجی رو كه دم میكنی روش یه لایه می بینی كه فكر كنم به دلیل مواد شیمیایی و سم و...... است در ضمن زود سیاه میشن وطعم تلخی پیدا می كنند
اما چای ایرانی بسیار خوش طعم ،بدون ماد شیمیایی (چون طبیعت شمال طوری كه چای افت نداره بنابراین نیاز به سم نیست)
ماندگاری بالا ، در ضمن بهترین چای دنیا چای ایرانیه كه چای درجه 1 ایرانی رو اروپایی ها می برن برای خودشون وما رنگش رو نمی بینیم البته من به همین ها هم راضی هستم
متاسفانه برای پیدا كردن چای خوب ایرانی باید كلی بازار رو بگردی تا پیدا كنی
فروشنده چای خارجی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
۰
۰
با علی موافقم ما خودمون چای خارجی می فروشیم وبرای اینكه طعم چای رو یكدست كنیم چای رو با چای عطری مخلوط می كنیم
خانوم
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۲
۰
۰
كار خانومها همیشه تمیزه آقایون یاد بگیرن!
محمد
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۳
۰
۰
هیچ خانومی برای چیدن چای با آن لباس نزینی به باغ چای نمیرود فقط برای تفریح وانداختن عكس یادگاری به باغات میروند .و آنان كسانی هستند كه هرگز در باغ و مزارع كار نكرده اند واز زحمت كار كردن را به خود ندادند. لازم به ذكر است آلان چای را با قیچی مخصوص ویا با موتر برداشت چای می چینند و اگر آن خانوم ها با آن لباس فاخر قاسم آبادی و با آن سرعت كار كنند قیمت چای ایرانی هر كیلو بیش از یك میلیون تومان میشود .
در ضمن تولید چای در تمام دنیا نیاز به مراحل چند گانه چیدن برگ سبز -حمل -خشك كردن -مالش و غیره را دارد
مختارنوربخش
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۹
۰
۰
عروس ایران
گیلان

نیازمندی ها